سید عبدالقادر الحسنی الآلوسی، رئیس شورای علمای رباط محمدی عراق با بیان این که ما در عمل به قرآن کریم کوتاهی کردهایم تاکید کرد: قرآن باید در میان امت اسلامی در جایگاه واقعی خود قرار گیرد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه قرآن باید قاعده و پیشوای مسلمانان باشد و همه باید پیرو دستورات آن باشیم، گفت: چراکه قرآن، مسلمانان را از هر گونه خشونت، تندی، فحش و ناسزا برحذر داشته و تاکید کرده است که به صورت مسالمت آمیز زندگی کنیم.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار داشت: یکی ازمحورهای سخنرانی شرکت کنندگان سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، حمایت از مسائل مربوط به قرآن کریم خواهد بود.
«سندوس صیداوی» که در هفتمین دوره مسابقات قرآن شیخه فاطمه بن مبارک در امارات به مقام نخست رسید، خطاب به هتاکان به قرآن کریم گفت: اگر آنچه را که در خطوط است بسوزانید، نمیتوانید آنچه را در قلب ماست بسوزانید».
به دنبال هتک حرمت مجدد قرآن کریم توسط رهبر جنبش نژادپرست و راست افراطی «پگیدا» در هلند، کشورهای مسلمان با صدور بیانیههای جداگانهای این اقدام زشت و جنایتکارانه را محکوم کردند.
علمای مسلمان لبنان در واکنش به سخنان «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در رابطه با قرآن کریم، تاکید کردند که جمهوری اسلامی ایران، نخستین مدافع اسلام و مسلمانان در جهان است.
مبارزه با مستکبران و ستمگران و «اقامه عدل» یکی دیگر از تعلیمات زیبای انبیا علیهمالسلام است که در قرآن به آنها اشاره شده است. عدالتگستری، دفاع از «حقوق بشر»، حفظ حرمت انسانی، جلوگیری از رفتارهای ناعادلانه، تعرض، تعدی و ظلم، مؤکد قرآن کریم هستند.